Contacteer ons!
03 500 06 97

Contact

Dana Van Roie – Schaeken, ervaringsdeskundige inzake contentmanagement in Antwerpen

Databanken en digitale archieven zijn geweldige instrumenten om content in te verzamelen. De enige voorwaarde daarbij is dat deze informatie ook snel en efficiënt kan worden teruggevonden. Voor structureel beheer kan er voor contentmanagement beroep worden gedaan op Dana Van Roie – Schaeken uit Antwerpen.

Contentmanagement

Contentmanagement is het systematisch plannen, ontwikkelen, beheren, distribueren, evalueren en bewaren van alle content in een organisatie. De redactrice uit Antwerpen heeft ervaring opgedaan bij diverse onlineplatformen, talrijke uitgeverijen en juridische archieven. Ze maakt teksten op in sgml of xml en verrijkt deze met metadata.

Chinees voor u? Wél, in de praktijk komt het erop neer dat ze alle content op een juiste en gestructureerde manier invoert in databanken. Het uiteindelijke doel is dat deze content later makkelijk kan worden teruggevonden.

Contact

Om door het bos de bomen te blijven zien, is een efficiënte en gestructureerde manier van ordenen een absolute must voor databanken en andere archieven. Voor contentmanagement kan u beroep doen op Dana Van Roie – Schaeken in Antwerpen. Neem contact op voor een interessante samenwerking.