Contacteer ons!
03 500 06 97

Contact

Dana Van Roie – Schaeken, uw ervaren redacteur in Antwerpen

Vlotte en taalkundig correcte teksten behouden makkelijker de aandacht van de lezer. Creëren en corrigeren van teksten, met een specialisatie in onlinetoepassingen, internet en juridische teksten.

(Her)schrijven

Niet alleen om teksten vanaf nul te laten opmaken kan u Dana Van Roie – Schaeken inschakelen. Ook voor het herschrijven van bestaande teksten bent u hier aan het juiste adres. Na overlezing worden de teksten duidelijker en beknopter. Uiteraard wordt er ook stylistische correctie toegepast, zodat geen enkele schrijf- of stijlfout meer te bespeuren valt.

Juridische teksten

De juridische wereld is continu in beweging en de wetgeving verandert voortdurend. Voor de coördinatie van de wetgeving of het redigeren van juridische publicaties, is de pen van Dana Van Roie – Schaeken er eentje van topkwaliteit.

Contact

Voor het schrijven en herschrijven van diverse teksten over uiteenlopende onderwerpen is redacteur Dana Van Roie – Schaeken in Antwerpen een ervaringsdeskundige. Voor een afspraak bij een goede kop koffie, een prijsoffertte of een concrete opdracht, mag u via alle kanalen contact opnemen.