Contacteer ons!
03 500 06 97

Contact

Laat uw tekst controleren door Dana Van Roie – Schaeken

Sommige mensen hebben last van dyslexie, hebben een andere taal dan het Nederlands als moedertaal of zijn liever met cijfers dan met letters bezig. Dan is het niet evident om een vlotte en correcte tekst af te leveren. Schakel daarom een professional als Dana Van Roie – Schaeken uit Antwerpen in om de tekst te controleren van uw scriptie, paper of ander document.

Laatste controle

Naast studenten kloppen ook tal van bedrijven aan bij Dana Van Roie – Schaeken. Wanneer u lange tijd op een tekst of lay-out ligt te staren, worden fouten minder snel opgemerkt en tijd kost geld. Misschien wil u een boek publiceren en wil u een laatste controle van de finale versie? Voor het checken op spelling of inconsistenties van uw teksten bent u hier aan het juiste adres.

Contact

Heeft u last van dyslexie of bent u onzeker over uw schrijftalent? Bent u een student die zijn thesis wil laten proeflezen? Of mag uw cv en sollicitatiebrief eens onder handen worden genomen? Hoe werkt het? Benieuwd naar de prijs? Neem gerust contact op met Dana Van Roie – Schaeken om alles te bespreken.